Hyrbil Almada

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Almada

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Almada

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Almada genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Almada. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Almada guide

Biluthyrning Almada
Hyrbil Almada

Almada ligger vid mynningen av floden Tejo, mittemot den portugisiska huvudstaden Lissabon. Staden har cirka 160.000 invånare (2010), och är ofta presenteras som en av Lissabon förorter.Almada är relaterad till kapital via den berömda ”25 April-bron ”över floden Tejo.

Namnet Almada arabiskt ursprung (al-Madan) och härrör från perioden morerna härskade den iberiska halvön. Dess historia sträcker sig tillbaka till medeltiden därmed, men bara i 1973 tilldelades officiell status.

Almaden blickfång är den enorma statyn av Kristus Cristo Rei, som är den södra änden av bron, och som kan ses från de flesta delar av Lissabon. Det är 28 meter hög och står på en 82 meter hög hylla. Statyn avtäcktes 1959.   Sju år senare – år 1966 – öppnade ”25 april bro ”över till Lissabon. Det ursprungliga namnet var Ponte Salazar, eftersom det var uppkallad efter Portugals förre diktatorn. Det är en av världens längsta hängbroar, med en total längd på 2277 meter – och en hängbro span på över 1.000 meter.

Kristus staty och bro Almaden två mest berömda sevärdheter. Annars fungerar Almada i stort sett som ”avlastningsby” Lissabon – och turist sammanhang kan också utgöra en del av huvudstadsregionen.

Närmaste internationella flygplats är Lisbon Portela Airport, som ligger 15 miles norr om Almada.