Hyrbil Bangkok

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Thailand
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Bangkok

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bangkok

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bangkok genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bangkok. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bangkok guide

Biluthyrning Bangkok
Hyrbil Bangkok

Bangkok är huvudstad i Thailand, och ligger på båda bankerna i floden Chao Phraya – ca 40 miles från där den mynnar ut i Gulf of Thailand. Staden har en officiell befolkning på över 8.000.000 (2010), men på grund av att det vid varje tidpunkt upprätthålla ett stort antal oregistrerade arbetssökande i området, uppskattas det att från tid till annan kan vara nästan dubbelt så många människor i större Bangkok.

Bangkok har varit huvudstad i Thailand Sedan 1782, och de första åren av staden kallades Bang Makok (”plats olivträd”).Centret ursprungligen omgiven av murar och skärs av kanaler. Dessa är för 2 Världskriget har fyllts i, som en del av moderniseringen av staden. I gengäld Bangkok under de senaste decennierna blivit en stad med stor trafik och föroreningsproblem. Den ekonomiska tillväxten har varit anmärkningsvärt – och de flesta av Thailands industrin är koncentrerad i och omkring huvudstaden. Särskilda industriområden, där internationella företag har investerat och etablerat sig skapade på landsbygden. Bangkok annars har utvecklats till att bli ett finansiellt centrum för denna del av Sydostasien.

Det finns en rad spännande sevärdheter i Bangkok – inklusive flera stora buddhistiska tempel och pagoder – och nästan 700 kloster. Den mest kända singel attraktion är ett palats komplex i den äldsta delen av staden, inklusive det kungliga palatset och den buddhistiska templet Wat Phra Kaew. Detta tempel har över 100 gyllene spiror och mosaikkbekledde – och det byggdes samma år staden grundades. Wat Pho, som finns i närheten, är känd för sin 46 meter långa staty av liggande Buddha. På andra sidan av floden ligger den magnifika buddhistiska tempel Wat Arun, som är lika gammal som Wat Phra Kaew.

Bland alla de andra sevärdheterna i Bangkok Kung Bhumibol fotografiska museum nämnde – liksom Thailands mest berömda shoppinggata ”backpackers” – Khao San Road.

Den närmaste flygplatsen är Bangkoks Suvarnabhumi Airport, som ligger 25 km öster om huvudstaden.