Hyrbil Beja

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Beja

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Beja

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Beja genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Beja. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Beja guide

Biluthyrning Beja
Hyrbil Beja

Beja är namnet på både en stad och en kommun i sydöstra portugisiska regionen Alentejo. Själva staden är hem till cirka 21.700 personer (2009), medan hela kommunen har en befolkning på cirka 35.000.

Staden är mycket gammal och kan räkna sin historia går tillbaka till romartiden och under romartiden hade en ställning som varaktigt bosatt som regional huvudstad.

Den kanske mest kända attraktionen i Beja är den gamla fästningen från 1200-talet, beläget på en kulle med utsikt över staden. Den är byggd på ruinerna av en romersk Kastell. I samband med murverk av fästningen finns fyra kvadratiska hörntorn – och centrum av komplexet är en 40-meter hög Main Tower (”Torre de Menagem”), där 197 trappsteg leder upp till toppen. Slottet är nu ett militärt museum.

Beja var under medeltiden omgiven av en stadsmur med fem portar och 40 torn. Resterna av denna mur kan fortfarande ses.

Annars en av Portugals Totalt fyra bevarade pre-romanska kyrkor Bejo – den vitkalkade, Visigothic kyrkan Santo Amaro.De äldsta delarna är från 500-talet, medan en del av det inre av 600s. Det finns idag ett litet arkeologiskt museum med Visigothic konst i kyrkan.

”Museu da Rainha D. Leonor” är också ett populärt resmål. Det är ett regionalt museum, som rymmer både historiska artefakter och en samling flamländska, spanska och portugisiska målningar från den 15: e till den 18: e talet. Museet grundades i slutet av 1920-talet i ett kloster från 1400-talet. Kloster byggnad klassas som ett nationellt monument.

De närmaste internationella flygplatserna är Faro flygplats, som ligger 150 km söder om Bejo – och Lissabons flygplats, som ligger 165 km nordväst om staden.