Hyrbil Bergamo Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bergamo Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bergamo Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bergamo Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bergamo Flygplats guide

Biluthyrning Bergamo Flygplats
Hyrbil Bergamo Flygplats

Bergamo flygplats (BGY) – som bär det officiella namnet på ”Internationale Aeroporto Orio al Serio” – ligger 5 km söder om Bergamo och cirka 45 km nordost om Milano.Den fungerar som den huvudsakliga flygplatsen i Bergamo-området, och som en av tre internationella flygplatser som betjänar Milano. (De andra två är Milano-Malpensa och Milano-Linate). Det är särskilt lågprisbolag som använder Bergamo flygplats. Totalt 4,5 miljoner passagerare passerar här flygplatsen varje år.

Till och från Bergamo flygplats erbjuds prisvärda resor till ett antal destinationer runt om i Europa. Den största aktören är den irländska flygbolaget Ryanair.

Det mest effektiva sättet att ta sig från Bergamo flygplats till Bergamos centrum är att ta shuttel buss. Resan tar cirka 15 minuter. Taxi är naturligtvis också ett alternativ. Stationen för Milan, tåg på järnvägsstationen i centrum av Bergamo.

Om du vill hyra en bil i Bergamo, flera internationella biluthyrningsfirmor, deras dotterbolag i ankomsthallen på flygplatsen. Här finner vi sådana den berömda spelare som Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Sixt och Maggiori.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men omgivningen är både ”Star Hotel Cristallo Palace” och ”Hotel Piemontese”.

Bergamo flygplats har ett antal anläggningar för resenärer – inklusive flera restauranger, barer och butiker.Vissa butiker specialiserade på italienskt mode och olika poster lyx, medan andra har fokuserat på typiska produkter regionen Lombardiet. Dessutom vårdcentral, apotek, VIP Lounge och ATM på flygplatsen.