Hyrbil Bergamo

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Italien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Bergamo

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bergamo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bergamo genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bergamo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bergamo guide

Biluthyrning Bergamo

Hyrbil Bergamo

Bergamo är huvudstad i provinsen Bergamo, som ligger i den italienska landsbygden Lombardiet – 40 km nordost Milano.Det är en kort sträcka till Alperna och de vackra dalarna i Valle Brembana och Valle Seriana ligger i Bergamo Neighborhood. Befolkningen på cirka 115.000 invånare i Bergamo (2010), som har viss tillverkning (särskilt textil, livsmedel och elektronik). Staden har också en egen högskola, som öppnade i 1968.

Bergamo var, som så många andra italienska städer, grundades under antiken av romarna – och baren när namnet Bergomum. I modern historia var staden under olika kontroll. Bland annat tillhörde Venedig from 1428-1797 – och senare Österrike tills det blev italienska i 1859.

Den gamla staden, Città Alta, är i sig en stor turistattraktion – och är också hem för flera av stadens arkitektoniska pärlor – inklusive Piazza Vecchia. I torget hittar vi Palazzo della Ragione från 1190-talet – som är den äldsta Stadshuset – och Palazzo della Biblioteca början av 1600-talet. Andra viktiga byggnader inkluderar Palazzo Broletto och kyrkan Santa Maria Maggiore, båda från medeltiden.

Den nya stadsdelen, Città Bassa, kännetecknas av ett hektiskt näringsliv – och är hem för flera köpcentra. Gatorna i övrigt domineras av ett varierat utbud av affärer och finansiella institutioner.

Den närmaste flygplatsen är Bergamo flygplats, som ligger 45 km nordost om staden.

Meny