Hyrbil Białystok

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Białystok

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Białystok

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Białystok genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Białystok. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Białystok guide

Biluthyrning Białystok
Hyrbil Białystok

Białystok är den största staden i nordöstra Polen och huvudstad i regionen Podlasie vojvodskap nära gränsen till Vitryssland.Det ligger på stranden av Biala floden befolkningen är 294.399 (2009) invånare.

Staden är känd för att vara en mötesplats för olika religioner, etniska grupper och nationalister. Den etniska och språkliga mångfald var därför Ludwik Zamenhof som föddes i Bialystok började arbeta för att utveckla det universella språket esperanto.

Före 2 Världskriget, ca 40 procent av befolkningen judar. 27. Juni 1941 erövrades av Białystok Tyskland när de invaderade Sovjetunionen. 56.000 judar instängd i ett ghetto som förstördes under augusti 1943

I området finns många stora parker, bara några kilometer bort ligger Knyszyńska som är en skyddad skog med bubbelpool Suprasl. En annan av dem, Bialowieski nationalpark, bison är hemma och är en UNESCO: s världsarvslista. I narwianski nationalpark kan uppleva många sällsynta fågelarter.

Staden har många gator med historiska byggnader och små butiker och mysiga kaféer. De viktigaste historiska byggnader är Branickis palats, stadshuset och ett stort antal kyrkor, är en av dem Jungfru Maria kyrka. Den största museum är Podlaskie museet utöver de målningar och konst arkeologiska, skulptur och historia avdelning.

Białystok-Krywlany Airport är den närmaste flygplatsen och ingen regelbunden service. Den närmaste internationella flygplatsen är Warszawas flygplats Chopin ligger 174 km från Bialystock.