Hyrbil Bramton

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Canada
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Bramton

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bramton

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bramton genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bramton. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bramton guide

Biluthyrning Bramton
Hyrbil Bramton

Brampton är en stad i den kanadensiska provinsen Ontario som ligger ca 40 km väster om centrala Toronto och tillhör stora Toronto.Den har en befolkning på 523.911 invånare (2011).

Brampton var en gång känd som Kanada av blommor på grund av den viktiga växthus industrin i staden. Eftersom Brampton kan ses som en förorts Toronto, lockar det inte särskilt många turister. De flesta människor går till Toronto om de vill gå ut, shoppa eller njuta av kulturella aktiviteter. Men Brampron har ändå en rik kultur med sin egen symfoni. Den nyligen öppnade Rose Theatre (ursprungligen Brampton Performing Arts Centre) har blivit mycket populärt och en viktig dra för flera restauranger och aktiviteter.

Brampton har en stor invandrarbefolkning. Enligt en undersökning från 2011 var engelska modersmål 51,7% av befolkningen. Den näst vanligaste språket Punjabi talas av 17,5% av befolkningen.

Den närmaste flygplatsen är Toronto Pearson International Airport Beläget 22,5 km nordväst om Toronto.Det är den mest trafikerade flygplatsen i Kanada.