Hyrbil Casablanca Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Casablanca Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Casablanca Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Casablanca Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Casablanca Flygplats guide

Biluthyrning Casablanca Flygplats
Hyrbil Casablanca Flygplats

Casablanca Mohammed V International Airport, Marockos största flygplats. Det ligger 30 km sydost om Casablanca centrum – och tjänar nästan 6,5 miljoner passagerare per år.Den är uppkallad efter Marockos tidigare kung, Mohammed V.

Flygplatsen byggdes ursprungligen omkring 1950, men de första åren blygsamma kapacitet. Under 2007 däremot expanderat med två nya terminaler – och har sedan dess varit den största flygplatsen för denna del av Marocko.

Det finns flera flygbolag som har en fast bas på Casablanca flygplats – inklusive Marockos nationella flyselskab Royal Air Maroc och företag Jet4you, Air Arabia Maroc och regionala Air Lines.Det finns direktflyg härifrån till ett antal internationella destinationer – främst i Europa och Afrika, men också i Asien.

Att ta sig från flygplatsen till centrum Casablanca, kan man använda antingen buss, taxi eller tåg. Tåget avgår från stationen i terminal 1 varje timme. Om du vill hyra en bil, hittar du kontoren för de internationella biluthyrningsfirmor Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt och sparsam på flygplatsen.

När det gäller offentliga anläggningar på Casablanca flygplats, det finns ett bra urval av restauranger, snackbarer och caféer. Förvara val är också relativt brett och internationellt. I centralhallen finns ett litet centrum som erbjuder fax, kopiering och datorer med internetuppkoppling. Det finns också ett mötesrum här, som har plats 70 personer.

Casablanca Mohammed V International Airport har två flygplatshotell, Atlas Hotel (3-stjärnigt) och ett hotell i transitområdet av Terminal 2, som erbjuder kortare vistelse endast för transitpassagerare.