Hyrbil Marocko

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Marocko

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Marocko

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Marocko genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Marocko. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Marocko guide

Biluthyrning Marocko
Hyrbil Marocko

Marocko ett rike som ligger söder om den afrikanska kontinenten. Landet har kust mot Atlanten i väster och Medelhavet i norr. Annars har Marocko en gemensam gräns med Algeriet och Västsahara, som har varit under marockansk ockupation sedan 1976. Marocko har en sammanlagd befolkning på cirka 31.600 tusen (2010).

Huvudstaden Rabat har 1,7 miljoner invånare, medan landets största stad, Casablanca, har en befolkning på 3,1 miljoner.Andra städer med över en miljon invånare, Marrakech och Fes.Större städer är Tanger (där man kan se över Gibraltar sund till Spanien ) och kurorten Agadir på Atlantkusten.

Landskapet i Marocko domineras av två stora bergskedjor – Rif-bergen i norr till Medelhavet och Atlasbergen som sträcker sig diagonalt från sydväst till nordost. Mot Atlantkusten är relativt platt.

Bland de största attraktionerna i Marocko är de gamla stadsdelarna – Medina – som är bland i Marrakech och Fes med sina spännande marknader, basarer och trånga, labyrintliknande gator.Marknaden i Fes är en av de största i sitt slag, och är därför också en UNESCO: s världsarvslista. Annars är det mer populära orterna på Atlanten, Agadir som är den mest populära badorten.

Marockos största flygplats är Mohammed V International Airport i Casablanca.Andra viktiga flygplatser inkluderar Ibn Batouta International Airport i Tanger och Menara International Airport i Marrakech.