Hyrbil Cascais

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Cascais

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Cascais

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Cascais genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Cascais. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Cascais guide

Biluthyrning Cascais
Hyrbil Cascais

Cascais ligger på den portugisiska Atlantkusten, specifikt ”Baia de Cascais” – 28 km väster om huvudstaden Lissabon.Cascais har ca. 33.000 invånare (2010) och är en gammal fiskeby som blev en badort känd redan på 1870-talet.

Kustlinjen heter Costa do Estoril (Estoril), men är också känd som ”Den portugisiska rivieran och Cascais är en av de mest populära turistorter i denna del av Portugal.

Cascais är känd för att ha några av de bästa stränderna i Portugal – Och för sina många lyxiga hotell, restauranger, kaféer och barer.Staden är mycket populär som en ”mötesplats” för de rika och berömda från hela Europa. Det betyder en hel del av avståndet till Lissabon är så kort.

Cascais har behållit mycket av sin ursprungliga karaktär – med smala gator utan trafik och charmiga butiker, barer och restauranger. Runt staden det annars framkommit flera stora köpcentra, så shoppingmöjligheter är många och varierande.

I hamnen i Cascais är en charmig och intim miljö, med en blandning av hamnplats, fiskebåtar och yachter – samt ett antal barer och restauranger. Hamnen är bara för sig själva, några minuters promenad från centrum, från att sprida sandstränderna i båda riktningarna. Längs stränderna kan du följa en vacker strandpromenad (”paradão”).

Bland underverk Cascais stenbildning Boca do Inferno (”Mouth of Hell”) en av de mest kända – och lite utanför stan, det finns flera populära destinationer. En av dessa – Cabo da Roca – ligger strax norr om centrum och erbjuder en fantastisk havsutsikt. Det här är Portugals västligaste punkt. Här finns också flera välrenommerade restauranger.

En annan intressant plats är i närheten den medeltida staden Sintra, med dess välbevarade palatsliknande byggnader. Det är helt en UNESCO: s världsarvslista – ligger 16 km norr om Cascais.

Den närmaste flygplatsen är Lissabons flygplats, som ligger 35 km nordost Cascais.