Hyrbil De Förenta Arabiska Emiraterna

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning De Förenta Arabiska Emiraterna

Hitta det bästa priset på biluthyrning i De Förenta Arabiska Emiraterna genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i De Förenta Arabiska Emiraterna. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

De Förenta Arabiska Emiraterna guide

Biluthyrning De Förenta Arabiska Emiraterna
Hyrbil De Förenta Arabiska Emiraterna

Förenade Arabemiraten – som tillsammans har nästan 5 miljoner invånare (2010) – ligger på den arabiska halvön, i södra delen av Persiska viken.Det är en federal republik som består av 7 mindre enheter (Emirates). Den mest kända av dessa är Dubai och Abu Dhabi, där de två största städerna (med samma namn som Emirates) ligger.Abu Dhabi (860 000 invånare) är huvudstad och Dubai (2,1 miljoner invånare) är den största staden.

Det officiella språket är arabiska, och 97% av invånarna är muslimer.

Landskapet domineras av öken och sanddyner – och klimatet är mycket torrt och varmt. Kustlinjen är nästan 650 km, och många platser har fantastiska stränder.

Förenade Arabemiraten är ett av världens mest välmående länder, och de flesta av den rikedom bygger på en omfattande oljeexport. Landet har under de senaste åren också haft betydande intäkter från den växande turismen.

Bland de viktigaste turistattraktionerna i Förenade Arabemiraten är de lyxiga stränder och shopping. Landet har gjort stora investeringar i olika former av lyx turism.

Den största flygplatsen i landet, Dubai International Airport, ligger strax utanför Dubai stad – och en ny, stor internationell flygplats är under uppbyggnad i hamnen i Jebel Ali (planerad till 2017).