Hyrbil Dubai

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Dubai

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Dubai genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Dubai. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Dubai guide

Biluthyrning Dubai
Hyrbil Dubai

Dubai är huvudstad i emiratet med samma namn – i Förenade Arabemiraten.Dubai är den största staden i den arabiska halvön, och är idag ett större storstadsområde som även omfattar några mindre närliggande städer. Dubai har ca 2,1 miljoner invånare (2010), medan i tätorten bor över 3 miljoner.

Dubai är ett av de viktigaste turistmålen i Förenade Arabemiraten och bland attraktionerna finner vi ett antal stora nöjesparkerna – samlades i en gigantisk komplex Dubailand. Detta är fortfarande under utveckling. Här är exempel Världen – en konstgjord skärgård med 300 öar i form av världskartan. Projektet inleddes 2003. Världen är precis utanför Dubais jätte småbåtshamn, och på en av öarna är världsberömda lyxhotellet Burj al-Arab, formad som en gigantisk segel. Det är 321 meter hög, och när det stod klart 1999, var världens högsta hotell. Burj al-Arab är också Dubais mest berömda landmärke.

Under 2010, världens högsta byggnad, Burj Khalifa (828 m) avslutats, och har redan blivit en av Dubais mest populära attraktioner. De byggnaden, inklusive hotell, biografer, kontor, butiker och lyxlägenheter.

Stadens flygplats – Dubai International Airport – flygplatsen ligger 4 miles sydost om centrum.