Hyrbil Durban

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Syd Afrika
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Durban

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Durban

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Durban genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Durban. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Durban guide

Biluthyrning Durban
Hyrbil Durban

Durban är en stor hamnstad i den sydafrikanska KwaZulu-Natal provinsen. Det ligger på Indiska oceanen, särskilt i Natal Bay – ca. 500 km sydost om Johannesburg.Med över 3 miljoner (2010) Durban är Sydafrikas näst största tätort.

Utöver sin viktiga hamn funktion är Durban också en stor industri, utbildning centrum och semesterorten. Vissa av Sydafrikas finaste stränder är här – som har legat till grund för en omfattande turism.

Staden grundades 1824 och hette ursprungligen Port Natal. Det var mer sistnämnd uppkallad efter koloniala guvernören D’Urban. Staden började växa i mitten av 1800-talet i samband med en storskalig ubygging hamnområdet.

Durban har en stor indisk befolkning berör, och strax väster om stadens centrum är den indiska kvarteren. Med alla sina livfulla marknader, tempel och välbevarade byggnader från förra århundradet, är detta ett populärt resmål. Det är också den största moskén på det södra halvklotet – Jumah Musjid.

Durban har ett mycket vackert läge – och staden präglas av breda gator, inbjudande parker och ståtliga offentliga byggnader. Bland dessa, de mest imponerande rådhuset. Förutom City Hall funktioner det hus en intressant samling av sydafrikanska konst och ett naturvetenskapligt museum.

Durban populäraste turistattraktioner är de fantastiska stränderna. Den mest kända är The Golden Mile, som är över 6 km lång. Det bör dock vara medveten om att tjuvar kommer att finna denna strand attraktivt. De mindre stränderna är säkrare i detta avseende – och mindre trångt.

Den närmaste flygplatsen är Durban International Airport, som ligger 18 miles söder om centrum.