Hyrbil Syd Afrika

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Syd Afrika

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Syd Afrika genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Syd Afrika. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Syd Afrika guide

Biluthyrning Syd Afrika
Hyrbil Syd Afrika

Sydafrika är ett land som ligger på den södra spetsen av Afrika. I norr gränsar Namibia, Botswana och Zimbabwe, öster om Moçambique och Swaziland, medan Lesotho är en enklav i hjärtat av landet.Landets befolkning är 51   770.560 (2011) invånare.Huvudstaden är Johannesburg och andra större städer Kapstaden och Durban.

Sydafrika är ett multietniskt land med olika kulturer och språk. Elva officiella språk redovisas i konstitutionen. Två av dessa språk är av europeiskt ursprung: engelska och afrikaans,. Afrikaans härstammar främst från holländska och är ett resultat av landet för många år var den holländska kolonin.

Det är omöjligt att tala om Sydafrika utan att nämna Nelson Mandela. Nelson Mandela var Sydafrikas ledande förkämpe mot apartheid-systemet, en systematisk diskriminering av den färgade delen av befolkningen. Han blev landets första svarta president 1994 då Sydafrika höll sina första universella val. Nelson Mandela satt i fängelse i 27 år för att göra betalningen till den rasistiska regimen. Nu är han ett levande bevis på att kampen för rättvisa och frihet leder.

Sydafrikanska kulturen är varierande. Mycket av maten är mycket köttbaserade och sociala evenemang vanligt braai eller grilla. Sydafrika har också utvecklats till en stor vinproducent. Några av de bästa vingårdarna ligger i dalarna i närheten av Stellenbosch, Franschhoek, Paarl och Barrydale.

Den mest populära staden Kapstaden Vackert beläget på västkusten, och är en stad med många bra hotell och restauranger.Här kan du ta linbanan upp till Taffelberget och besöka den gamla viktorianska hamnen. Från staden kan man ta en båt ut till Robin Island där Nelson Mandela satt fängslad.

Många går till Sydafrika på grund av det spektakulära landskapet. Förutom den berömda Kruger National Park, Sydafrika har en rad andra nationalparker som det är värd att besöka. I Drake Berg är känt för sina vackra landskap, det finns flera, är en av dem den kungliga Natal Naional Park med vattenfall, Tugela Falls som faller 850 meter ner för klipporna. Kalahari Gemsbok nationalpark har ett rikt djurliv.

OR Tambo utanför Johannesburg är Afrikas största flygplats.

Destinationer