Hyrbil Fish Hoek

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Syd Afrika
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Fish Hoek

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Fish Hoek

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Fish Hoek genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Fish Hoek. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Fish Hoek guide

Biluthyrning Fish Hoek
Hyrbil Fish Hoek

Fish Hoek (Vissers Bay) är en liten kuststad i östra änden av Fish Hoek dalen i False Bay – 30 km från Kapstaden, Fish Hoek som idag är officiellt en stadsdel i.Befolkningen är cirka 16.000 (2010). De traditionella näringarna i Fish Hoek är – som namnet antyder – relaterade till fiske, men till slut är det turismen som har blivit dominerande. Staden lockar turister särskilt intresserade surfing, segling och kajakpaddling – men också bland ”vanliga” simmare är Fish Hoek populära.

Holländska nybyggare (boerna) anlände till staden i 1652 och tvingade de ursprungliga lokalbefolkningen bort. Ändå har staden en holländsk touch.

Tills för några år sedan var det inte möjligt att köpa alkohol i Fish Hoek. Ändå är det omöjligt att köpa alkohol i butiker, men som ett resultat, investeringar i turism, nu serverar alkohol i stadens barer och restauranger.

Stranden i Fish Hoek handlar om. 1,5 km lång och ligger i bukten (False Bay) skyddar mot de starka strömmarna utanför. Det finns dock gränser för hur långt från land kan du bada, och ett stort antal livvakter passar att badare kvar i den säkra zonen.

Om du vill ha en förändring från havet och stranden medan i Fish Hoek, en resa till bergen nära staden rekommenderas. Det finns ett antal intressanta sandsten och grottor kalksten.

Den närmaste flygplatsen är Kapstaden International Airport, som ligger 35 miles nordost om Fish Hoek.