Hyrbil Fort Lauderdale

 1. Hem
 2. chevron_right
 3. Hyrbil USA
 4. chevron_right
 5. Hyrbil Fort Lauderdale

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Fort Lauderdale

Jämför priser och hitta billig biluthyrning i Fort Lauderdale från välkända och lokala biluthyrningsföretag. Försäkringar och obegränsad körsträcka ingår. Spara upp till 70% på biluthyrning i Fort Lauderdale genom oss.

Fort Lauderdale guide

Bilutleie Fort Lauderdale
Fort Lauderdale Biluthyrning

Fort Lauderdale ligger i delstaten Florida på Atlantkusten – ca 25 miles norr om Miami. Orten ligger i länet Broward County, och har 165 000 invånare (2010).

Fort Lauderdale är en viktig hamnstad, och många kryssningsfartyg docka här. Stadens ekonomi bygger på turism, och Fort Lauderdale tar emot över 10 miljoner besökare årligen.

Staden har stora stränder längs hela kusten. Florida har ett tropiskt klimat med varma och fuktiga somrar, och milda, torra vintrar.

Attraktioner

Fort Lauderdale kallas ofta USA:s Venedig på grund av de många kanalerna och de små sjöarna i staden. I stadens centrum finns skyskrapor, konstgallerier, butiker, ett flertal nattklubbar, lyxhotell och nöjesställen – bland annat den stora spelhallen ”The Hollywood Bingo Imperium”.

Fort Lauderdale har också ett antal museer – inklusiveMuseum of Art– med en av USA: s största samlingar av modern konst. Här kan du också se vackra skulpturer samt en keramisk samling gjord av Picasso.

Andra turistattraktioner i Fort Lauderdale inkluderar: det populärvetenskapliga museet ”Museum of Discovery and Science” – med IMAX-biograf, interaktiva utställningar och flygsimulator, bilmuseet ”Fort Lauderdale Antique Car Museum” samt ”Stranahan House” – stadens äldsta hus från 1901 som idag är öppet för allmänheten. Staden har en populär drive-in bio samt många parker och rekreationsområden.

Båttaxi i Fort Lauderdale.

Utforska Fort Lauderdale med biluthyrning

Många tror att USA är bäst upplevs med bil. Här är vägarna oftast bra, det är lätt att följa skyltarna, man brukar få reda på det, och infrastrukturen runt vägnätet är unik. Matplatser, sevärdheter, bensinstationer och sådant ligger nästan alltid nära, eller nära en bra väg. I Florida har du mycket att välja på när det gäller utflykter och upplevelser. Nedan har vi plockat ut några av de bästa att passa om du är i Fort Lauderdale och Miami.

Key West är känt för sin unika och pastellfärgade bosättning.

Key West – Skärgården med Kuben som nästa stopp

Key West är USA: s sydligaste punkt, och lätt att ta sig till med biluthyrning från Fort Lauderdale. Området är känt för sina unika och pastellfärgade byggnader, historiska sevärdheter,livliga nattliv, bra stränder och maritim atmosfär. Ändå tror många att den största upplevelsen i samband med Key West är enheten själv. Nästan hela sträckan från fastlandet går på smala öar, där du har havet nära båda sidor av vägen, och över ett antal broar. Key West själv är vad du hamnar i om du kör ut till den yttre största delen av öarna. Där kan du besöka till exempel de hus som president Harry Truman, och författaren Ernest Hemingway bodde i, sola, bada, äta god mat, och delta i det myllrande folklivet.

 • Det är ganska exakt 200 miles mellan Fort Lauderdale och Key West. Utan att stanna, kommer enheten på de goda motorvägarna tar dig bara 3 timmar och 20 minuter.
i Everglades kan du uppleva över 30 unika och sällsynta djurarter.

Everglades – Nationalpark med unika naturupplevelser

Everglades nationalpark är det största subtropiska området i USA, ochlätt att nå från Fort Lauderdale med bil. Där kan du se över 30 unika och sällsynta djurarter– som amerikansk krokodil, Florida panter och manater. Detta händer med erfarna guider, och både i båtar, spårvagnar, bilar och till fots, beroende på vilket äventyrscenter och turné du väljer. Det finns flera sådana centra, och det närmaste och enklaste när du anländer från Fort Lauderdale är Shark Valley Visitors Center.

 • Från Fort Lauderdale till Shark Valley Visitors Center i Everglades, det är 63 miles. Hela sträckan går på motorvägen och du kommer att tillbringa ca 1 timme och 5 minuter med biluthyrning.

Disneyworld, Orlando – Fyra temaparker i en

Det finns inte många saker som är mer amerikanska än Disneyworld i Orlando. Nöjesparken består faktiskt av fyra olika anläggningar. Dessa är Magic Kingdom, Disney Animal Kingdom, Disney’s Hollywood Studios och Epcot. Totalt är dessa parker fördelade så mycket som 50 kvadratkilometer. Alla byggnader och upplevelser är extravaganta och lockar nästan 48 miljoner besökare per år. Många väljer att ta en hel helg i centrum. Du kan bo i nästan 50 olika hotell, varav cirka 30 är tema i den välkända Disney anda.

 • Det är ungefär 200 miles från Fort Lauderdale till Disneyworld i Orlando, och samma avstånd om du kör till Epcot Center. Om du kör utan stopp, kommer du att spendera cirka 3 timmar.
Disney World innehåller fyra olika parker.

Florida Oceanografiska Kustcentrum

Florida Oceanographic Coastal Center föredrar att göra havsforskning– men har också ett mycket bra äventyrscenter intilliggande. Det ligger på Hutchinson Island utanför Stuart, en stad du enkelt kör till med biluthyrning från Fort Lauderdale. Kusten utanför Florida har den största artmångfalden i USA, och på detta centrum får du nära kontakt med många spännande marina djur. Detta är också ett bra ställe att stanna till på om du vill koppla av lite på en av Floridas bästa stränder. Nära centrum hittar du många bra hotell, och stranden ligger bara ett stenkast bort.

 • Från Fort Lauderdale till Florida Oceanographic Coastal Center utanför Stuart, det är ca 85 miles på motorvägen. Med normal trafik tar körningen ca 1 timme och 20 minuter.
Kennedy Space Centre är perfekt om du är intresserad av rymdfärder och de många hemligheterna i universum.

Kennedy rymdcentrum

Om du är intresserad av rymdresor och universums många hemligheter, är Kennedy Space Center mitt i din tid i Florida. Rymdbasen har ett eget besökskomplex där du kan lära dig om och uppleva hur en astronauts liv bleknar. Här går du en promenad i simulatorer som demonstrerar de G-krafter du skulle utsättas för om du var ombord på en rymdfärja kan du uppleva hur NASA antar att livet skulle vara vid en bas på Mars, och du kommer att se anläggningen där de faktiska rymdraketerna och rymdfärjorna skjuts upp från. Kennedy Space Centre tar emot nästan 1,8 miljoner besökare per år och anses vara en av Floridas främsta sevärdheter.

 • Från Fort Lauderdale till John F. Kennedy Space Center, det är 30 mil. Utan att stanna tar körningen cirka 2 timmar och 35 minuter.

Parkering och trafik med biluthyrning

Det är inte lätt att hitta parkering längs gatorna i Fort Lauderdale och Miami, men att få din bil parkerad är inte svårt. Det finns parkeringshus och stora parkeringsplatser överallt, där bilen också står något säkrare. Observera att priserna kan variera kraftigt, och från några dollar i två timmar, till över 10 dollar för samma tid.

Som i de flesta andra amerikanska städer, nästan alla kör själva, snarare än att använda offentliga kommunikationsmedel. Det i sin tur innebär att det kan vara mycket trafik i Fort Lauderdale. Om du ska använda motorvägarna under rusningstid, kan du förvänta dig långa köer, och även några heta förare. I allmänhet bör du köra lite defensivt i USA, och kanske särskilt i Florida. Denna stat är bland de mest trafikolyckor i USA. Jämfört med olycksstatistiken för de olika platserna i Florida visar det sig att downtown In Fort Lauderdale och Miami ibland är värst.

Flygplatstransfer i Fort Lauderdale

Flygplats

Fort Lauderdale–Hollywood International Airport är en av två flygplatser som betjänar denna del av Florida, tillsammans med Miami International Airport. Fort Lauderdale är en stor flygplats, med fyra terminaler som tillsammans hanterar cirka 37 miljoner passagerare årligen.

Alla 14 företag som erbjuder biluthyrning på flygplatsen är samlade i ett separat centrum intill terminal 1. Om du landar vid en av de andra tre terminalerna, kommer du att vara beroende av pendelbussarna som går till biluthyrningscentret. Företagen inkluderar Avis, Hertz, Budget, Sixt och Thrifty, samt flera som de flesta bara känner från USA.

 • Flygplatsen ligger cirka 4,3 miles från centrala Fort Lauderdale, med en körtid på ca 15 minuter. Om ditt hotell ligger på stranden måste du räkna med cirka 10 till 15 minuters extra körtid.