Hyrbil Frankfurt

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Frankfurt

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Frankfurt

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Frankfurt genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Frankfurt. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Frankfurt guide

Biluthyrning Frankfurt

Hyrbil Frankfurt

Frankfurt am Main ligger i sydvästra Tyskland – hessiska – och har sitt centrum på båda sidor om floden Main.Befolkningen är drygt 650.000 (2010), men tar en hela stadsregion med (som då även de närliggande städerna Wiesbaden, Darmstadt och Mainz), är Frankfurt i mitten av ett storstadsområde (Rhein-Main), som har en sammanlagd befolkning på över 5 miljoner .

Frankfurt är annars ett viktigt finanscentrum – både för Tyskland och för Europa. Med sin stora flod hamn och trafikinfrastruktur (väg och järnväg), är staden också en viktig kommunikationsnav. Dessutom är Frankfurt anses av många som den tyska “litterära kapital.” Också som industriell Frankfurt är viktigt. Här är allt från biltillverkning till tryckning internt.

Frankfurts historia går tillbaka till första århundradet efter Kristus Kr, När romarna byggde en Kastell floden Main -. Samt i slutet av 700s höll Karl den store nationalförsamlingen i “Franconofurd”.

En del av den moderna Frankfurt domineras av stora konferens-och utställningshallar, där olika årliga evenemang äger rum. Den mest kända är förmodligen den internationella bokmässan, som sammanför förlag och författare från hela världen. Annars värd staden en av Tysklands största universitet – uppkallad efter poeten Johann Wolfgang von Goethe.

Frankfurt har ett rikt kulturliv med museer (t.ex. Städel konstmuseum, Goethe-museet och Naturhistoriska museet), bibliotek och teatrar, zoologiska och botaniska trädgården.

Frankfurt am Main var en av de tyska städer som förstördes under 2: a mest Världskriget. Stora delar av den gamla medeltida stadskärnan – Altstadt – pulvriserades. Många av byggnaderna har dock rekonstruerats efter kriget. Detta inkluderar den magnifika rådhuset, “Der Römer”, byggd ursprungligen 1405. Också goth barndomshem – Goethehaus – byggs, och den vackra Romer. Bland de arkitektoniska underverk i Frankfurt måste katedralen från 1300-talet nämns. Det var en av de få gamla byggnader som undgått stora skador när staden bombades.

Som ett exempel på samtida monumentala arkitektur har Commerzbank Tower i 1997 en dominerande ställning i stadsbilden. Genom att iscensätta detta var Europas högsta byggnad. Tornet är 259 meter högt, men det är uppskattat antenn, höjd 300 meter.

I Sachsenhausen (inte att förväxla med den tidigare koncentrationslägret norr om Berlin ) är en av Frankfurts nöje kvartal.

Den närmaste flygplatsen är Frankfurt International Airport , som ligger 12 km sydväst om centrum.Det är Europas mest trafikerade.

Meny