Hyrbil Horsens

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Danmark
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Horsens

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Horsens

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Horsens genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Horsens. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Horsens guide

Biluthyrning Horsens
Hyrbil Horsens

Horsens är en stad i östra Jylland. Staden har en befolkning på 54 450 (2012) invånare. Horsens ligger ca 50 km söder om Århus och 200 km väster om Köpenhamn.Det är en viktig hamnstad belägen på änden av Horsens Fjord. Staden är omgiven av typiska moränlandskapet med låga kullar och dalar som skapats av glaciärer under den senaste istiden.

Under de senaste åren har mycket gjorts för att utöka och förbättra kulturevenemang. Flera internationellt kända artister som Madonna, Bob Dylan, José Carreras, Robbie Williams, The Rolling Stones, U2, har haft eller kommer att få konserter i stan

En av de största kulturella händelserna i Danmark är den årliga europeiska medeltida festivalen äger rum den sista helgen i augusti. I mitten av Horsens sedan omvandlas till den största medeltida marknaden i norra Europa med aktiviteter och underhållning för vuxna och barn i alla åldrar.

Horsens är en av Danmarks äldsta städer med en församling av 1150.Torget är fortfarande Church of Our Saviour från 1200-talet. Under medeltiden var det en viktig stad med ett slott och flera kloster. Arkitekturen i Söder Gate är värt att studera vidare. Strax före påsk varje år höll Krim utställning som är Europas största festival för mysterium älskare som är både författare från hemlandet och utomlands. Det är en viktig handels-och industristad, särskilt för elektronik-och grafisk industri.

Den närmaste större flygplats är Billunds flygplats är belägen 45 minuters körtid väster om Horsens.Århus flygplats ligger 90 km norr om Horsens.