Hyrbil Jeddah Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Jeddah Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Jeddah Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Jeddah Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Jeddah Flygplats guide

Biluthyrning Jeddah Flygplats
Hyrbil Jeddah Flygplats

King Abdulaziz International Airport (JED) ligger på västkusten i Saudiarabien, ca. 16 km norr om Jeddah centrum.Flygplatsen är en av de tre mest trafikerade i landet, portion ca 18 miljoner passagerare per år (2011).

Jeddah flygplats invigdes 1981 och har tre terminalbyggnaderna, Syd, Nord-och Hajj (som främst används av pilgrimer kommer till Mecka). Flygplatsen är under uppbyggnad och det förväntas att det kommer att vara färdigt i 2015.

Cirka 60 flygbolag har direktflyg från Jeddah flygplats till ett stort antal destinationer på hemmaplan och utomlands – inklusive London, Hongkong, Kuwait, Tunisien och Istanbul.Flygplatsen är den viktigaste knutpunkten för Saudi Arabienn Airlines.

Jeddah flygplats har utmärkta allmänna anläggningar – med ca. 120 butiker, restauranger, kaféer och barer. Dessutom moské, vårdcentral, banker, informationsdisk, postkontor och marknader.

Flygplatsen ligger Crom Airport Hotel.

Att ta sig från flygplatsen till centrum av Jeddah, användning av transportsätt som buss, taxi eller limousine. Om du vill hyra en bil i Jeddah, har ett antal internationella kontor biluthyrning på flygplatsen – inklusive Avis, Sixt och Hertz.