Hyrbil Jeddah

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Saudi Arabien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Jeddah

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Jeddah

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Jeddah genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Jeddah. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Jeddah guide

Biluthyrning Jeddah
Hyrbil Jeddah

Jeddah (även Jedda, Jeddah, Jidda) ligger vid Röda havet i västra Saudiarabien, och är landets viktigaste hamn.Staden ligger i provinsen Mecka – i den historiska provinsen Hijaz.

Jidda har 3300 tusen invånare (2012), och är landets näst största stad efter huvudstaden Riyadh. Jidda är inkörsporten för pilgrimer kommer till Mecka. Staden är ett administrativt centrum och en stor ekonomisk och industriellt centrum med sådan oljeraffinaderier och textilindustrin.

Stadsbilden Jeddah kännetecknas av en blandning av traditionell arabisk arkitektur med smala gator, moskéer och hus tegel och mer moderna västerländska byggnader. Staden är känd för sina skyskrapor och dess många moskéer (staden rymmer totalt 1.300 moskéer). King Saud moskén från 1987 är den största i staden.

Ett känt landmärke i Jeddah Kung Fahds fontän från 1980-talet. Fontänen har den högsta vattenstråle i 312 meter, och kan ses på avstånd.

Den gamla staden Jeddah ”Al-Balad” är en stor turistattraktion med sina marknader och de karakteristiska husen korall. Även den gamla herrgården ”Naseef House”, ett besök, som nu är ett museum.

Längs kusten norr om stadens vackra stränder, och här ligger turist hotell i rad. Här sol, bad och vattensporter i fokus, och det är också bra dykning möjligheter här.

Det finns bra shopping i Jiddah med butiker och gallerior – och i Tahlia gatan är exklusiva designbutiker som Dolce & Gabbana, Gucci, Versace och Armani.

Jidda har också två nöjesparker och en vattenpark med utomhuspool – som är populära resmål för familjer.

Stadens flygplats – King Abdul Aziz International Airport – flygplatsen ligger 16 miles norr om centrum.