Hyrbil Johannesburg Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Johannesburg Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Johannesburg Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Johannesburg Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Johannesburg Flygplats guide

Biluthyrning Johannesburg Flygplats
Hyrbil Johannesburg Flygplats

Johannesburg Airport (JNB), OR Tambo International Airport, som ligger 23 km utanför Sydafrikas huvudstad Johannesburg.Det finns kollektivtrafik mellan Sydafrika och flygplatsen, men enligt flygplatsens webbplats kan vara en bra idé att ta en taxi om man inte är känd. Det finns ett antal biluthyrningsföretag som erbjuder sina tjänster, några av dem är Avis, Europcar, Budget, Stormen Biluthyrning Johannesburg, Sydafrika Biluthyrning, Hertz, National Biluthyrning och värde Biluthyrning.

År 2012 besökte 18.681.458 passagerare, flygplats, och är Afrikas mest trafikerade flygplats med en kapacitet på 28 miljoner. Det är säte för South African Airways och flera mindre flygbolag. Från flygplatsen finns flygningar till alla kontinenter. I samband med fotbolls-VM i 2010, var det renoverade.

Valet av mat och dryck platser är bra och varierad. Här är taxi-butiker och andra shoppingmöjligheter.   Johannesburgs flygplats har även kapell, moské, postkontor, trådlöst internet, sjukvård och bank. Det finns flera hotell på flygplatsen, både budget och fem-stjärniga hotell. InterContinental Johannesburg OR Tambo Airport Hotel har utmärkta konferensfaciliteter.