Hyrbil Kairo Flygplats

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Egypten
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Kairo Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Kairo Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kairo Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kairo Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kairo Flygplats guide

Biluthyrning Kairo Flygplats
Hyrbil Kairo Flygplats

Cairo International Airport (CAI) ligger i Heliopolis – ca 25 miles nordost om centrala Kairo.Det är den näst mest trafikerade flygplatsen på den afrikanska kontinenten. Under 2010 är de betjänade 16.100 tusen passagerare. Det finns direktflyg härifrån till många städer i många delar av världen. Förutom trafikerar flygplatsen mycket chartertrafik.

Att ta sig från flygplatsen till centrala Kairo, kan man använda antingen buss, buss eller taxi. Observera dock att det kan vara klokt att komma överens om priset med taxichauffören i förväg. Det är också möjligt att resa med vanlig buss. Detta skulle vara det billigaste alternativet, men bussarna är ofta trångt.

Flera välkända internationella biluthyrningsföretag har sina hyra kontor på flygplatsen (Avis, Sixt, Hertz, Europcar och Budget), men om du väljer att hyra en bil, är det viktigt att förbereda sig för trafiken i och runt Kairo kan verka ganska kaotisk – och trängsel är ett stort problem.

Bekvämligheter på Kairos flygplats har internet, banker, valutaväxling, skrivbord, restauranger / kaféer, taxfree-butiker och vårdcentral.

Den närmaste boendet är Hotel Novotel Cairo Airport, som ligger 1 km från flygplatsen. Det finns en gratis buss från terminalbyggnaden till hotellet.