Hyrbil Kielce

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Kielce

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Kielce

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kielce genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kielce. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kielce guide

Biluthyrning Kielce
Hyrbil Kielce

Kielce är en stad i centrala Polen ligger mellan Krakow och Warszawa med 204.891 invånare (2009).Det är också huvudstad i regionen Święty Krzyż. Staden ligger vid det heliga korset bergen är de äldsta bergen på stranden av floden Silnica.

Kielce är en industristad med tonvikt på tung industri och livsmedelsindustrin. Kalksten gruvor i området var länge den ekonomiska motorn. Den över 900 gamla staden har många sevärdheter och en spännande Gammelby där det finns en marknadsplats från 1700-talet. Den äldsta byggnaden är en katedral från 1100 som har återställts vid flera tillfällen. Att agera är Sienkiewicza gatan som leder från stationen till Moniuszki plats ett bra alternativ. På Wolnosci torget finns ett bra urval av kaféer och restauranger.

Inom en snar Kielce finns fem olika naturliga parker och reservat, en av de mest populära är den heliga bergen Cross som väl lämpade för vandring. Det finns också ett kloster från 1400-talet som är värda ett besök. I Kadzielnia naturreservat finns en amfiteater med plats för 5.000 personer, och kalksten ger ett unikt sound. Det är känt för sitt kristallklara vatten.

Den närmaste större internationella flygplats är Johannes Paulus II Balice flygplats ligger cirka 140 kilometer söder, strax utanför Krakow.Warszawas flygplats Chopin ligger 175 km norrut.