Hyrbil Kingston

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Jamaica
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Kingston

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Kingston

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kingston genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kingston. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kingston guide

Biluthyrning Kingston
Hyrbil Kingston

Kingston är huvudstad och största staden i Jamaica, som är en av de västindiska öarna i Karibiska havet.Staden är belägen på den sydöstra kusten av ön och har ca 600.000 invånare (2010). Kingston har en stor och viktig hamn, Port Royal, och en lång sandbank (Palisadoes) förbinder hamnen och den internationella flygplatsen. Kingston är också Jamaicas främsta utbildningscenter, och 1948 vid universitetet i Västindien grundades här.

Stadens namn var ursprungligen Port Royal, den port som fortfarande kallas. Efter en kraftig jordbävning, var staden grundades igen 1693 av engelska kolonister – och sedan fick sitt nuvarande namn. Också senare har staden drabbats av jordbävningar, inklusive år 1907 då över 1.000 människor dödades. År 1872, när staden administrationen officiella sätet för den brittiska kolonialväldet och den behöll kapitalet status Jamaica blev självständigt 1962.

Kingston är uppdelad i en gammal och en ny stadsdel – Gamla Kingston och New Kingston. Många av stadens populäraste attraktioner ligger i New Kingston, särskilt längs Hope Road. Jamaica är det reggae musik hemland, och Kingstons mest besökta attraktion, Bob Marley Museum, som ligger på Hope Road. I närheten kan du också besöka Hope Botaniska Trädgården.

Andra attraktioner inkluderar Devon House – som också omges av en vacker park, National Gallery of Jamaica – och Lime stränder Cay och Hellshire.

Klimatet i Kingston är turist vänliga, med massor av värme och sol. Mountains Blue Mountains ger staden en bekväm sköld mot regn och tropiska stormar.

Staden har två flygplatser, Kingston Norman Manley International Airport, som ligger en 15 km söder om staden, och den mindre inrikesflygplatsen Tinson Pen flygplats.