Hyrbil Koszalin

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Koszalin

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Koszalin

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Koszalin genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Koszalin. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Koszalin guide

Biluthyrning Koszalin
Hyrbil Koszalin

Koszalin är den största staden i Mellanöstern Pommern och ligger nordväst om Polens 12 km söder om Östersjön.Den har en befolkning på 107.146 (2009) invånare. Närliggande städer Kamien Pomorski, Mielno och Kolobrzeg.

Den första historiska källan som nämner stadens Greater Poland krönika från 1108. En av de äldsta byggnaderna är St Maria kyrka från 1300-talet. Resterna av en medeltida stadsmur bevaras

Koszalin är omgiven av vackra skogar och reserver, inklusive fågelskyddsområde i Parnowo (5 km väster) och Lubiatowskie sjön (5 km söderut). Den högsta punkten i Koszalin är Chelmska som har ett torn på toppen där man kan njuta av utsikten. Närheten till Östersjön är viktig, och denna del av havet är känt för sina vackra sanddyner, klippor och breda sandstränder.

Den 4: e Mars 1945 Koszalin ockuperades av Sovjetunionen efter 2: a Världskriget. Enligt Potsdam-avtalet var staden som tidigare varit under Tyskland sattes under polsk administration och omdöpt Koszalin.Majoriteten av den tyska befolkningen flydde eller fördrevs.

Den närmaste större flygplats är Szczecin-Goleniów Solidarnosc flygplats, 119 km från centrumet av Koszalin.En annan stor flygplats är Gdansk Lech Walesa Airport (GDN / EPGD) är 196 miles öster om Koszalin.