Hyrbil Leknes

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Leknes

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Leknes

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Leknes genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Leknes. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Leknes guide

Biluthyrning Leknes
Hyrbil Leknes

Leknes är en stad och administrativt centrum i kommunen i Nordland Vestvågøy. Staden blev en stad i 2002, och är en av två städer i Lofoten med Svolvaer.Leknes har 2750 invånare (2012).

I Lofoten hall arrangerade konserter året runt, med både norska och utländska konstnärer. Årliga evenemang i Leknes Lofoten Messa sommar och Lofoten Country Festival Høstvekka höst. På Fygle, strax utanför Leknes, på landsbygden museet Vestvågøy Museum.

Leknes fungerar som kommersiella centrum för Western Lofoten. Här Lofotsenteret är en av Norges största köpcentrum. Lofotprodukt AS producera fiskfoder är en kärnverksamhet. Leknes är också en stor kryssningshamn.

Leknes är omgiven av den fantastiska naturliga underverk Lofoten är världsberömd. Lofoten erbjuder även utmärkt fiske och natur Sevärdheter, valskådning och pittoreska fiskelägen. Om en vistelse på ett av de många fäbodar präglar Lofoten måste resa ut ur Leknes.

Leknes Airport är en av de mest trafikerade flygplatserna i STOL-land flyg till Bodø, Rost och Svolvaer.Harstad / Narvik flygplats Evenes ligger ca 70 km längre norrut.