Hyrbil Mallorca Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Mallorca Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mallorca Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mallorca Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mallorca Flygplats guide

Biluthyrning Mallorca Flygplats
Hyrbil Mallorca Flygplats

Palma de Mallorca Airport (PMI) – även känd som Son Sant Joan Airport – är en internationell flygplats belägen på den spanska ön Mallorca, ca 8 km öster om huvudstaden Palma de Mallorca.Flygplatsen heter på spanska ”Aeropuerto de Palma.”

Flygplatsen är den 3: e mest trafikerade i Spanien (efter Madrid och Barcelona ), som betjänar 21.100 tusen passagerare per år.Under sommarsäsongen finns stora charter här.

Mallorcas flygplats invigdes 1960 och har en terminalbyggnad. Flygplatsen är den viktigaste knutpunkten för flygbolagen Air Berlin, Air Iberworld och Europa, och cirka 35 flygbolag har direktflyg härifrån till 122 nationella och internsjonale destinationer.

Det finns ett antal anläggningar på flygplatsen för resenärer – inklusive butiker (inklusive tullfri butik), restauranger, kaféer, resebyråer, banker, bankomater, VIP-rum, informationsdisk, apotek och första hjälpen station.Flygplatsen är mycket väl anpassad för funktionshindrade.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men du kan hitta ett bra urval av Palma centrum.

Transport från Mallorca flygplats och till centrum består av buss eller taxi. Om du vill hyra en bil på Mallorca, har ett antal internationella biluthyrningsföretag på flygplatsen dess dotterbolag – däribland Avis, Europcar, Goldcar, Hertz, National och Sixt.