Hyrbil Mallorca

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Mallorca

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Mallorca

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mallorca genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mallorca. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mallorca guide

Biluthyrning Mallorca
Hyrbil Mallorca

Den spanska turistøya Mallorca i Medelhavet, och är den största av Balearerna. Mallorca har ca 870.000 invånare (2011), och är ca. 200 km söder om Barcelona.

Sedan 1950-talet Mallorca har varit ett populärt turistmål, och ön i dag får 12 miljoner besökare per år. Öns behagligt medelhavsklimat och de många underbara stränder längs kusten är tillräckligt Mallorca huvudattraktionen, men ön har också en rik kulturell scen med konstgallerier, museer, historiska monument och parker.

Högsta punkten på Mallorca är Puig Major (1445 m), som ligger i den nordvästra delen av ön. Längre söderut är lägre berg (500-600 m), och bergen är bördiga lågland.

Turism är främst inriktad på öns södra och östra kuster, men det finns också några populära turistorter på norra och västra kuster.

Huvudstaden Mallorca heter Palma de Mallorca, och ligger söder / sydväst om ön. Staden har cirka 400.000 invånare, där det finns bra shopping, pulserande nattliv, vacker arkitektur, museer och historiska monument. Den berömda La Seu katedralen i huvudstaden är en stor turistattraktion, och uppfördes på 1300-talet.

Några populära destinationer (exklusive stränder) på Mallorca inkluderar grottorna i Porto Christo, de romerska ruinerna i Alcudia och Port of Cale Figuera. Ön har också ett antal vatten parker, bilsafari park och historiska trädgårdar vackra.

Den största flygplatsen på ön – Mallorca flygplats – 8 km öster om Palma.