Hyrbil Moskva Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Moskva Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Moskva Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Moskva Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Moskva Flygplats guide

Biluthyrning Moskva Flygplats
Hyrbil Moskva Flygplats

Moskva Domodedovo International Airport (DME) är Rysslands största flygplats och den mest moderna i landet.Flygplatsen är också en av Europas mest trafikerade, portion omkring 22 miljoner passagerare årligen (2011).

Moskva Domodedovo flygplats ligger 42 km sydost om Moskva centrum.

Flygplatsen öppnades 1964 och har två terminalbyggnaderna. En 3 terminalen är under uppbyggnad och när den öppnas, kan flygplatsen hantera 35 miljoner passagerare per år.

Så många som 77 flygbolag har direktflyg från Moskva Domodedovo flygplats till nästan 241 inhemska och internationella destinationer.

Det finns ett antal anläggningar på flygplatsen, inklusive ett mycket bra utbud av butiker, restauranger, kaféer och barer. Dessutom kiosken, trådlöst internet, ATM, valutaväxling, informationsdisken, resor, rökning, vårdcentral, apotek, VIP Lounge, kapell och moské. Flygplatsen är också väl anpassad för funktionshindrade.

Närmaste hotell är Domodedovo Airport Hotel, som ligger 1 km från terminalbyggnaden. Det finns flygbussar mellan flygplatsen och hotellet.

Att ta sig från flygplatsen till centrum av Moskva, kan man använda expresståget, tåg, buss eller taxi. Om du vill hyra en bil i Moskva, har ett antal internationella kontor biluthyrning på flygplatsen – inklusive Hertz, Sixt, Avis och Europcar.