Hyrbil Moskva

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Ryssland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Moskva

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Moskva

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Moskva genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Moskva. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Moskva guide

Biluthyrning Moskva
Hyrbil Moskva

Moskva är huvudstad i Ryssland, och Europas största stad med 11,6 miljoner invånare i huvudstadsregionen (2012).Moskva ligger ungefär i den europeiska delen av Ryssland i Moskva-floden.

Staden är Rysslands ledande industri-, ekonomiska och kommersiella stad och landets viktigaste transportnav. Dessutom är Moskva landets vetenskapliga och kulturella centrum och har över 80 högskolor och universitet – inklusive Moskva universitet från 1755.

Staden har många museer och konstsamlingar. Mest känd är Tretjakovgalleriet med en stor samling av rysk konst från olika tidsperioder, Pushkin Museum – med utställningar av klassisk och modern konst, samt Moskvas Historical Museum.

Moskva är världsberömt för sin arkitektur, och stadens historiska centrum, finner vi ”Kreml” med väggar och en fästning från 1400-talet med 19 torn. Innanför väggarna är sådana Tsarer kröning katedralen ”Uspenski” från 1479, Blagovesjtsjens katedralen från 1489 och ett antal andra kyrkor, katedraler och palats.

Öster om Kreml ”Krasnaja Ploschad” eller ”Röda torget” – en gammal torget i sovjettiden användes för att stora politiska sammankomster och militära parader.Här hittar du också Leni mausoleum – en av stadens mest besökta attraktioner och Vasilijkatedralen från 1550-talet – som är Rysslands mest berömda kyrka med sina nio färgglada kupolformade torn.

Andra populära turistattraktioner i Moskva inkluderar konsertsal ”Tsjajkovskijhallen”, Bolshoi-teatern, Malyjteatret, statliga cirkus och dockan.

4 km väster om Kreml i Moskva är ”Moskva City” – med bostäder, kontor, butiker och nöjespark.

Moskva har fem flygplatser – varav 2 av dem är internationella. Den huvudsakliga flygplatsen (och nationens) är Moskva Domodedovo internationella flygplats, som ligger 42 km sydost om centrum.