Hyrbil Ryssland

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Ryssland

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Ryssland

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Ryssland genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Ryssland. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Ryssland guide

Biluthyrning Ryssland
Hyrbil Ryssland

Ryssland är delvis i Europa och delvis i Asien – och med sin cirka 17 miljoner km ² världens största land. Också när det gäller befolkningen är bland de storheter. Hela 142 miljoner människor bor i detta väldiga land. Ryssland har en gemensam gräns med Norge, Finland, Estland, Lettland, Vitryssland, Ukraina, Georgien, Azerbajdzjan, Kazakstan, Folkrepubliken Kina, Mongoliet, Nordkorea, Litauen och Polen.

Rysslands huvudstad, Moskva, som ligger centralt i den europeiska delen.Med en befolkning på 10,5 miljoner, det är en av världens mest folkrika städer. Ryssland har mer än ett dussin miljoner städer – varav de största är St Petersburg och Novosibirsk.

De västra delarna av Ryssland dominerar både när det gäller befolkning och ekonomi. Området präglas av böljande lågland, medan områden öster om Uralbergen – Sibirien finns en hel del – mycket tunnare befolkade och med starka inslag av stäpp, tundra och öken skog (taiga).Det finns många stora floder som går genom Ryssland. Den längsta i den europeiska delen är Volga och Don, medan Ob, Jenisej och Lena är bland de viktigaste i den asiatiska delen.

I de större ryska städer, särskilt Moskva och St Petersburg, har det traditionellt varit en levande kulturliv, särskilt i konsten som teater, balett och opera – och så är det fortfarande. Även cirkus är en viktig del av den ryska traditionell kultur. En upplevelse av en mycket speciell, nästan mytisk, konst som lockar många turister uppmärksamhet, en resa med Transsibiriska järnvägen (öppnas i 1905) från Moskva, genom Sibirien till Vladivostok. Resan tar nio dagar.

Rysslands tre största flygplatser belägna i Moskva.Av dessa Domodedovo International Airport det yttersta.Annars också Pulkovo Airport i St Petersburg en av landets mest trafikerade.