Hyrbil Naxos Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Naxos Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Naxos Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Naxos Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Naxos Flygplats guide

Biluthyrning Naxos Flygplats
Hyrbil Naxos Flygplats

Naxos Island National Airport (JNX) är en liten flygplats belägen på den grekiska ön Naxos – ca 4 km söder om centrala staden ” Naxos Town ”(” Khora ”).

Flygplatsen har inga reguljära internationella flygningar, bara säsongsbetonade flyg till / från staden Graz i Österrike.Annars flygtrafiken från Naxos flygplats endast genom regelbundna dagliga flyg till Aten.Flygbolaget Olympic Airways trafikerar denna linje.

Flygplatsen öppnades 1992 och har en terminalbyggnad. Det finns få anläggningar för resenärer på Naxos flygplats, men det finns ett café här.

Att ta sig från flygplatsen till centrum, kan du ta en buss eller taxi. Dessutom finns ett antal hotell som erbjuder transfer till flygplatsen för sina gäster, men detta måste ordnas i förväg.

Det finns inga biluthyrningsfirmor på flygplatsen, men i Naxos stad är de erkända internationella företag som Avis, Hertz och Europcar. Med biluthyrning på Naxos, kan du utforska ön i din egen takt, och det är fullt möjligt att hitta en idyllisk sandstrand för sig själva – även under högsäsong.