Hyrbil Olsztyn

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Olsztyn

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Olsztyn

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Olsztyn genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Olsztyn. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Olsztyn guide

Biluthyrning Olsztyn
Hyrbil Olsztyn

Olsztyn är en stad på Lyna floden nordöstra Polen ligger cirka 170 miles norr om Warszawa.Befolkningen är 175.420 (2011) invånare.

Staden växte upp kring en tysk riddare slott, Ordensburg från 1347 som nu är ett museum och en av de största turistattraktionerna och kända varumärken. Olsztyn är en charmig Gammelby med romantiska gator med restauranger och kaféer och små torv. Bland de historiska byggnaderna är stadshuset är från 1500-talet, Jerusalem kapell från 1565 och St James-katedralen.

Den största museum är Museum of Wami och Mazury, som bland annat är känd för sina julkort samlingar. Andra museer, natur och idrott museum. Staden har en viktig volleyboll team som har producerat flera mästare AZS UWM Olsztyn

Staden är belägen i ett område med många sjöar, skogar och slätter, finns 15 sjöar inom de administrativa gränserna i staden. Detta innebär att det finns stora promenader runt staden och stora rekreationsområden med fler parker, skulpturer och skyddade skogar av bok, ek, lönn och kalk-gränder.

Michelin däck fabriken är den största arbetsgivaren i regionen. Andra viktiga branscher är livsmedel och möbeltillverkning.

Den närmaste större flygplats är Khrabrovo flygplats, cirka 150 km från stadens centrum. Andra stora flygplatserna några timmars bilfärd bort är Gdansk Lech Walesa Airport och Warszawas flygplats Chopin.