Hyrbil Sharm El Sheikh

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Egypten
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Sharm El Sheikh

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sharm El Sheikh

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sharm El Sheikh genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sharm El Sheikh. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sharm El Sheikh guide

Biluthyrning Sharm El Sheikh
Hyrbil Sharm El Sheikh

Den egyptiska staden Sharm el-Sheik ligger på den södra spetsen av Sinaihalvön – vid mynningen av Aqabaviken – och har ca. 35 000 invånare (2010). Staden har en slät, varmt klimat, och är därför ett populärt året runt destination.

Sharm el-Sheik var i princip en liten, obetydlig fiskeby, men under de senaste decennierna, byggde det starka ut för att vara en av Egyptens mest moderna och populära turistattraktioner.De lyxhotell är nu uppradade längs Röda havet. Många av hotellen ligger i Naama Bay, några miles öster om centrum.Tvärtom, det är vad man kan förvänta sig i ett muslimskt land, det finns ett pulserande nattliv i Sharm el-Sheikh, med många klubbar och restauranger, samt flera kasinon. Staden står på många sätt som en modern, västerländsk inspirerade turist ”ghetto”.

Sharm el-Sheikh är ett paradis för dykare från hela världen, främst på grund av de stora, vackra korallrev utanför kusten. Eftersom det finns flera ställen är ganska brant och robust vid stranden områden runt staden är den byggd av stora områden med attraktiva pooler, konstgjorda vattenfall, vattenrutschbanor, bubbelpooler, etc.

Längst södra spetsen av halvön, finner vi nationalparken Ras Mohammed (Mohammed huvud), där det också finns en stor vattenpark, serveras särskilt för barn.

Sharm el-Sheikhs internationella flygplats ligger 18 miles nordost om centrum.