Hyrbil Skopelos

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Grekland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Skopelos

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Skopelos

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Skopelos genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Skopelos. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Skopelos guide

Biluthyrning Skopelos
Hyrbil Skopelos

Skopelos är den näst största ön i Sporaderna, en ögrupp som ligger i Egeiska havet utanför den östra kusten av Grekland.Befolkningen på ön är ca. 6000 (2010). Skopelos tillhör länet Magnesia, som ligger mellan de närliggande öarna Skiathos och Alonissos.Skopelos är, liksom resten av Sporaderna, ett populärt turistmål – och hotell erbjudande är brett och varierat.

Den största staden Skopelos har samma namn som ön, och det är vackert belägen på öns nordöstra kust. Även den lilla staden Glossa och Loutraki hamnstad på den motsatta sidan av Skopelos nämnas. De ligger nära varandra (Glossa på en hög klippa ovanför Loutráki).

Många har jämfört den typ av Skopelos med den italienska landsbygden i Toscana, på grund av den gröna, kuperad terräng – som består av vackra olivlundar, bördiga slätter och spridda smågårder. Annars är det också relativt höga bergen på ön – där den allra högsta, Delhi, stiger 681 meter

Bland öns attraktioner, förutom de många fantastiska stränder, är ett exempel ett antal kloster och små kyrkor. Kloster ”kloster de heliga Taxiarches (med en kyrka från 600 e.Kr.) ligger strax utanför Glossa, och är ett populärt turistmål. Annars nämnde kyrkan Agios Athanasios från 1000-talet och den venetianska fästningen. Båda dessa platser är i Skopelos stad.

Många av scenerna i den berömda filmen ”Mamma Mia!” spelades in på Skopelos.

Den närmaste flygplatsen ligger på angränsande Skiathos.