Hyrbil Sortland

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Sortland

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sortland

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sortland genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sortland. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sortland guide

Biluthyrning Sortland
Hyrbil Sortland

Sortland är en stad och en kommun och det regionala centret i Vesterålen i Nordland.

Kommunen ligger ca Sortland Strait och omfattar den västra delen av Hinnøya och den östra delen av Langøya. De levande 4797 invånare (2012) i ​​staden.

Sortland är en ung stad, från 1997. För att ge det en övergripande känslan var idén om ”blå staden på sundet,” var stadens byggnader målade i olika nyanser av blått, släpptes. Den litterära dekoration ”typsnitt på blå” är en viktig del av projektet. I samarbete med författaren Lars Saabye Christensen, ungdomar från Vesterålen deltog i ett försök att sätta ord, dikter och texter på de blå fasader. Men idén är kontroversiell, och hittills endast ett fåtal byggnader målade i olika nyanser av blått.

Vesterålen är känd för sin naturliga skönhet med en vild hav, höga berg, djupa fjordar och oräkneliga antal öar, och naturen är den vanligaste attraktion för dem som besöker Sortland. Sortland Marka är ett trevligt promenadområde både sommar och vinter. Jennestad gamla handel är en vacker pir med gammaldags affär som ligger 8 miles norr om centrum Sortland

Sortland: s anhalten för Hurtigruten. Southbound samtal klockan 12.30 och norrgående vid 03.00. En av de mest populära turistattraktioner i området inkluderar valskådning, kan på dessa resor uppleva både späckhuggare, knölvalar, valar fin och örnar.

Den närmaste flygplatsen är flygplatsen för Sortland på Skagen på Stokmarknes, 23 km från centrum i Sortland. Den större flygplats Harstad / Narvik flygplats i Evenes är ca två och en halv timme bort med bil.