Hyrbil St. Petersburg

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Ryssland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil St. Petersburg

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning St. Petersburg

Hitta det bästa priset på biluthyrning i St. Petersburg genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i St. Petersburg. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

St. Petersburg guide

Biluthyrning St. Petersburg
Hyrbil St. Petersburg

S: t Petersburg är Rysslands näst största stad. Det är på den västra delen av landet, där floden Neva rinner ut i viken, och har 4.880.000 invånare (2010). S: t Petersburg grundades av tsar Peter den store år 1703, och var huvudstad i Ryssland under perioden 1712-1918.Under åren 1914-1924 var staden känd som Petrograd – Leningrad och 1924-1991.

S: t Petersburg är en av Rysslands viktigaste hamnar. Förutom placeringen av Finska viken är det också kopplat till Vita havet via Ladoga och Kvitsjøkanalen – och Moskva via Volga-Baltic kanalen.

S: t Petersburg har ett antal trendiga sevärdheter att erbjuda. Mest berömd är den stora komplex Eremitaget, som inkluderar den berömda Vinterpalatset från 1750-talet. Här finner vi en av de största och äldsta konstmuseer – där sådana kan se verk av Michelangelo, Leonardo da Vinci, Rembrandt, van Gogh och Picasso.

Bland de andra historiska sevärdheter, är följande nämnas: Peter-Paul fästningen, som grundades 1703 (under bsyen) – som innehåller ett historiskt museum och Peter-Paul-katedralen, Alexander Nevsky kloster (1710), Resurrection Church (1881) med sin karakteristiska lökkupoler och Kazan.katedralen (byggd i början av 1800-talet efter modell Peterskyrkan i Rom ).

Kazan katedralen i S: t Petersburgs paradgata, Nevsky Prospekt. Det är en 25 meter bred och fyra kilometer lång boulevard som sträcker sig från Aleksandr Nevskij-klostret till den centrala Palatstorget till Alexander Nevskij-klostret. Här är de hotell och restauranger i rad, förutom flera stora köpcentra.

S: t Petersburg är en vacker stad, och det centrala området – som också omfattar flera magnifika broar och kanaler – en UNESCO: s världsarvslista.

Den närmaste flygplatsen är Pulkovo International Airport, som ligger 22 km söder om S: t Petersburg.