Hyrbil Szczecin

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Szczecin

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Szczecin

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Szczecin genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Szczecin. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Szczecin guide

Biluthyrning Szczecin
Hyrbil Szczecin

Szczecin är en av Polens äldsta och största städer med en befolkning på 407.811 (2011) invånare ligger i norra Polen vid gränsen till Tyskland.Centret omfattar båda sidorna av floden Oder, och även på flera öar.

En av dess attraktioner är den gamla staden med caféer, restauranger och butiker. Gamla stan renoverades i slutet av 1990-talet och många av de nya byggnaderna är rekonstruktioner av byggnader som förstördes under andra världskriget. Efter kriget var det osäkert om staden bör vara en del av Tyskland eller införlivas i Polen, men det var i 1946 bestämde att det skulle vara polska.

Det är ett viktigt kulturellt centrum med många teatrar, museer och konsertsalar. Familjer med barn kommer att njuta över att ta en tur till dockteatern Pleciuga, och för dem som gillar slott och gamla byggnader Ducal Palace i stället. Det har också flera katedraler och kyrkor, är en av dem St Jacobs-katedralen

Staden har ett överflöd av grönområden: parker och alléer och avenyer i träd som planterats i mitten av fältet för att separera områdena trafik (där ofta spårvagnsspåren läggs). Det faktum att det liknar Paris en naturlig förklaring.Det byggdes 1880 till en design av Georges-Eugène Haussmann, som omgjorda Paris under Napoleon III.

Varvsindustrin är viktig, och här är Stocznia Szczecinska som är Polens största.  Den har en fiskeindustrin och ett stålverk. Hamnen är en av de största i Polen.

”Solidaritet” Szczecin Goleniów flygplats ligger 45 km nordost om staden.