Hyrbil Thessaloniki Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Thessaloniki Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Thessaloniki Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Thessaloniki Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Thessaloniki Flygplats guide

Biluthyrning Thessaloniki Flygplats
Hyrbil Thessaloniki Flygplats

Thessaloniki Macedonia International Airport (SKG) är en internationell flygplats belägen ca. 16 km sydost om staden Thessaloniki.Detta är den tredje mest trafikerade flygplatsen i Grekland.Cirka 4 miljoner passagerare passerar flygplatsen varje år.

Om 30 flygbolag har regelbundna flygningar från Thessaloniki flygplats till ett antal destinationer runt om i Europa.

Flygplatsen har faciliteter för resenärer – inklusive Det finns 2-3 butiker i terminalbyggnaden, samt flera restauranger, snackbarer och barer. Dessutom en informationsdisk, en VIP-lounge, banker och bankomater.

Det finns ingen tågförbindelse från Thessaloniki flygplats till centrum av Thessaloniki, så det enklaste sättet är att använda en av de många bussar som är i vägen direkt från ankomsthallen på flygplatsen. Eller så kan du ta en av de taxibilar som stannar framför terminalbyggnaden. En taxiresa till centrum tar ca. 20 minuter.

Om du vill hyra en bil i Thessaloniki, kan du kontakta en av de biluthyrningsfirmor som finns på flygplatsen – inklusive Europcar, Alamo, Hertz, National, Sixt och sparsam. Om du beställer bilen innan de lämnar, kommer bilen att vara redo när du kommer till flygplatsen.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men det finns två stora hotell i närheten: Hyatt Regency Thessaloniki och Athina Palace Hotel.