Hyrbil Warszawa

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Warszawa

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Warszawa

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Warszawa genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Warszawa. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Warszawa guide

Biluthyrning Warszawa
Hyrbil Warszawa

Warszawa är huvudstad i Polen och landets största stad.Det är också den viktigaste centrum för kultur, vetenskap, politik och näringsliv. Warszawa ligger vid floden Vistula, ca 350 km söder om Östersjökusten – och befolkningen i staden korrekt är cirka 1,7 miljoner (2008). Med de förortsområden med stigande befolkning på nästan 3 miljoner.

Warszawa har haft stadsrättigheter sedan 1334, och staden har historiskt spelat en viktig roll i olika härskare (inklusive svenska, tyska och ryska). De olika kulturella influenser har satt sin prägel på stadens arkitektur – som var kraftigt skadats under 2 Världskriget.

Gamla stan (Stare Miasto) är Warszawas historiska centrum återuppbyggdes efter kriget på ett framgångsrikt sätt att det kom på UNESCO: s världsarvslista – som ett särskilt exempel på en historiskt arv webbplats.Många av Warszawas mest kända attraktioner är bara i gamla stan. Detta inkluderar imponerande Palatstorget med det kungliga slottet, kung Zygmunt kolumn och Kobbertakspalasset – och det historiska torget, som är omgiven av vackra tegelbyggnader. Även resterna av de gamla murarna i Port fästning och den stora Branicki måste nämnas, som ligger nära det kungliga slottet.

Warszawa har också många magnifika kyrkor att visa upp. Bland dessa är S: t Johanneskyrkan (byggd under senare delen av 1400-talet), Jesuit-kyrkan från början av 1600-talet och St Martin-kyrkan från 1300-talet. Andra förslag kyrkor är St Florian och St Michael Cathedral Basilica, St Annas kyrka och S: t Alexander-kyrkan.

Annars Warszawa ett stort europeiskt kulturcentrum – med flera teatrar, konserthus och opera. Dessutom finns det ett antal intressanta museer i staden. En av de mest populära är Frederic Chopin-museet (tillägnat den världsberömda kompositören), men också Nationalmuseum, är Warsawas Historiska Museum och den särskilda motormuseum väl värda ett besök.

Warszawa är också en shoppingstad – med flera stora köpcentrum, utöver de mer traditionella marknaderna. Annars finns det många butiker i Gamla Stan, där sådana Du kan köpa några souvenirer och typiska polska hantverk.

Den närmaste flygplatsen är Warsaw Frederic Chopin Airport, som ligger 10 km sydväst om Warszawa.