Hyrbil Zakynthos Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Zakynthos Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Zakynthos Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Zakynthos Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Zakynthos Flygplats guide

Biluthyrning Zakynthos Flygplats
Hyrbil Zakynthos Flygplats

Zakynthos flygplats – är ”Dionysos Solomos” (ZTH) ligger sydost om ön Zakynthos i Joniska havet, ca. 6 km söder om centrum Zakynthos stad.

Flygplatsen betjänar cirka 1,1 miljoner passagerare per år, och flygbolaget Olympic Airlines har reguljära flygningar till Aten och flera städer runt om i Europa.Flera lågprisbolag förutom en hel del chartertrafik.

Zakynthos flygplats öppnades för första gången 1972 och har en terminalbyggnad. Det finns relativt få anläggningar för resenärer på flygplatsen, men det café / bar, taxfree butik, informationsdisk och ATM.

Att ta sig från flygplatsen till Zakynthos stad, kan du ta en buss eller taxi. Vissa hotell har även transfer till och från Zakynthos flygplats.

Om du vill hyra en bil, flera av de kända, internationella biluthyrningsfirmor representerade på flygplatsen – inklusive Hertz, Alamo, National och Europcar. Det är populärt att hyra en bil på ön Zakhyntos, och du kan sedan göra trevliga dagsturer och upptäcka nya platser i sin egen takt.