Hyrbil Zakynthos

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Grekland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Zakynthos

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Zakynthos

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Zakynthos genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Zakynthos. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Zakynthos guide

Biluthyrning Zakynthos
Hyrbil Zakynthos

Zakynthos är en ö i Joniska havet, som ligger utanför den västra kusten av Grekland (Och en del av skärgården i Joniska öarna).Den största staden med samma namn som ön, och det gör även länet som Zakynthos är administrativt centrum för. Totalt sett är ön hem till ca. 40.000 invånare och en yta på cirka 410 km2.

Människor har bott på Zakynthos sedan stenåldern, och ön nämns i Iliaden och Odysséen, de viktigaste verk av blinda oldtidsdikteren Homer. The Saint Dionysios Zakynthos är öns största beskyddare, född 1546.

Det finns få historiska platser på Zakynthos, som ön flera gånger drabbats av förödande jordbävningar – sista gången 1953. Endast fyra byggnader i staden Zakynthos överlevde, och tre av dem är bland öns turistattraktioner: St Dionysos Cathedral, St Nicholas kyrkan och National Bank.

Annars Zakynthos ett populärt turistmål för dykare och det finns också flera vackra stränder här. Ön är förmodligen mest känd för är de stora havssköldpaddor som kommer hit varje år för att lägga sina ägg i sanden. Detta innebär att om några av stränderna har infört vissa begränsningar, bland annat förbjuda gräva i sanden och några stränder har inte tillgång till det allmänna efter gång. 19. En unik attraktion i Navagio på den sydvästra kusten är vraket av en gammal smugglare fartyg, som endast är tillgänglig från havet.

Zakynthos flygplats är ca. 6 km söder om Zakynthos stad.