Hyrbil Zimbabwe

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Zimbabwe

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Zimbabwe

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Zimbabwe genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Zimbabwe. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Zimbabwe guide

Biluthyrning Zimbabwe
Hyrbil Zimbabwe

Zimbabwe är ett land utan kust som Sydafrika som gränsar Sydafrika i söder, Botswana i sydväst, Zambia i nordväst och Moçambique i öster.Huvudstaden är Harare och landet har en befolkning på 12.619.600 (2012) invånare.Zimbabwe har tre officiella språk: engelska, Shona och Sindebele.

På grund av oroligheterna i landet är Zimbabwe turismen har gått ner. Landets president Robert Mugabe har suttit vid makten sedan 1980 och ändrade konstitutionen. Medan han var tidigare en hyllad befriare Mugabe har blivit en av de mest tyranniska och korrupta diktator som har förstört den förra relativt välmående Zimbabwe och gjorde den till en av världens fattigaste länder med världens lägsta medellivslängd. Under de senaste åren har vi haft stora problem med inflationen. Fram till 2007 har den fjärde av invånarna lämnat landet på grund av den politiska situationen.

Den mest populära turistmål är Victoria Falls på gränsen Zambia nordvästra delarna av landet. Detta är också Victoria Falls National Park är en av åtta nationalparker i Zimbabwe. Störst av dem är Hwange National Park, det är ett par timmars bilresa från Victoria Falls och är känd för sin otroliga djurliv som ligger på Zambezifloden. Här kan du stöta på flockar av afrikanska elefanter och zebror, giraffer mm. Skulle också rovdjur som lejon och afrikansk vildhund, finns här.

Ruinerna i ”Great Zimbabwe” (Great Zimbabwe) är en UNESCO: s världsarvslista. Detta är stenen ruinerna av en gammal stad som var centrum för en stor imperium, som kallas Munhumutapaimperiet (ca 1250-1629). Denna imperium härskade över ett område av ungefär samma storlek som dagens Zimbabwe

Östra högländerna är ett bergigt område nära gränsen till Moçambique. Den högsta toppen i Zimbabwe, Mount Nyangani vid 2593 m ligger här, liksom Bvumba bergen och Nyanga nationalpark.

Harare International Airport i Harare är den största internationella flygplatsen i Zimbabwe.Bulawayo Bulawayo Airport är en viktig flygplats.

Destinationer