Hyrbil Zug

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Schweiz
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Zug

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Zug

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Zug genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Zug. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Zug guide

Biluthyrning Zug
Hyrbil Zug

Zug ligger i norra Schweiz, och är administrativt centrum i kantonen med samma namn.Staden ligger på stranden av Zugersjøen – ca. 30 km söder om Zürich.Det finns cirka 26.000 invånare i Zug (2010).

Zug är en av de rikaste kantoner i Schweiz. Det beror främst på den låga skattenivån, som har gjort ett antal internationella företag har etablerat sig här.

Liksom i många andra schweiziska städer är det en välbevarad medeltida staden Zug. Här är delar av den gamla stadsmuren från 1500-talet intakta – och några lika gammal borgare. Annars finns det flera enskilda byggnader i staden som är populära turistmål – inklusive St Oswald kyrka, som byggdes mellan 1478 och 1545. Det anses vara en av de mest imponerande byggnaderna i Schweiz från slutet gotiska eran. Även stadshuset från 1505 är väl värt ett besök.

Annars Castle (äldste delar från 1000-talet), där Palace Museum – är en av Zugs landmärken. Härifrån finns det en fantastisk utsikt över staden och Zugersjøen. En annan milstolpe, klocktornet ”Zytturm” från 1300-talet. Detta innefattar även en astronomisk klocka.

Det finns också flera intressanta museer i Zug, inklusive Tidigare historia museum – med utställningar om istiden, sten och bronsålder.

Den närmaste flygplatsen är Zürich-Kloten internationella flygplats, som ligger 50 km norr om Zug.