Hyrbil Drammen

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Drammen

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Drammen

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Drammen genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Drammen. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Drammen guide

Biluthyrning Drammen
Hyrbil Drammen

Drammen är en stad och en kommun i Buskerud ca 40 km sydväst om Oslo. Det ligger där floden rinner ut Drammen i Drammen Fjord, och kallas ofta ”River City Drammen.” Drammen har 101.995 (2012) invånare.

Det är virke industrin och Drammen floden har legat till grund för staden. Redan på 1200-talet utvecklades virket handel med länder som Danmark och Nederländerna.I början av 1900-talet var det träprodukter i en viss inkomst epok och stod för nästan hela den totala exportvärdet. Utover70 talet stängdes de flesta i branschen nedåt.

Drammen har under de senaste åren genomgått en stor förvandling. Särskilt runt floden   har puset upp och staden har fått ett bra nattliv med utomhus restauranger och kaféer.Drammen floden var långt mycket förorenat, men efter det var rengöras, har det nu blivit en bra laxälv. På södra och norra Drammen är de stora skogsområden med vatten som lämpar sig för fiske och friluftsliv.

Drammensbadet är den största vattenpark med nio olika pool. Andra attraktioner inkluderar topp synvinkel spiral med den speciella spiral tunneln och de viktigaste Bragernes Square Square där Bragernes nygotiska kyrkan ligger. Staden har sin egen teater och museum.

Drammen är en viktig järnvägsknut i Norge, driver både Sørlandsbanen, Vestfold och Bergen järnväg genom staden.Drammen är ändstationen av Drammen Line. Också uttrycka tåg som betjänar Drammen.

Den närmaste större flygplats är Torp Airport ligger ca 80 km söderut.Gardermoen Airport ligger 90 km nordost.