Hyrbil Plzeň

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tjeckien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Plzeň

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Plzeň

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Plzeň genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Plzeň. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Plzeň guide

Biluthyrning Plzeň
Hyrbil Plzeň

Plzen, eller Pilsen, en stad i Plzen Region väster om Tjeckien. Staden har en befolkning på 172.932 (2010) invånare. Det ligger där de fyra floderna Radbuza, MZE, Úhlava och Úslava möts, ca. 90 km väster om Prag.

Staden är en akademisk, kulturell och ekonomiska centrum väster om Tjeckien och har också en viktig universitet. Staden har en 20 km underjordisk tunnel som är bland de längsta i Centraleuropa. En del av detta nätverk är öppet för allmänheten för turer på mindre än 1 km och upp till ett djup av 12 meter.

Staden är känd över hela världen för sina bryggerier som producerar lager. Bryggeriet grundades 1839, och personal den bayerska bryggeri Josef Groll som producerade den första moderna pilsner öl i oktober 1842. Den klara, gyllene öl ansågs vara en sensation. En populär turistattraktion är en guidad besök på ölbryggeri Plzeňský Prazdroj.

Staden var först känd som ett slott i 976 Plzeň blev en stor handelsplats och den kommunala domstolen 1292. De mest framträdande sevärdheter Plzen är den gotiska t Bartolomaios-katedralen, som grundades i slutet av 1200-talet. Torn över 100 meter är den högsta i Tjeckien. Hall från renässansen och den näst största synagogan är andra attraktioner.

Den närmaste större flygplats är Karlovy Vary flygplats ligger 72 km från stadens centrum.Prag Václav Havel flygplats ligger 89 km från Pilsen.