Hyrbil New York Flygplats

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil New York Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning New York Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i New York Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i New York Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

New York Flygplats guide

Biluthyrning New York Flygplats

Hyrbil New York Flygplats

John F. Kennedy International Airport (JFK) är den största och viktigaste flygplatsen i USA. Det ligger i Jamaica närheten av New York stadsdel Queens, och tjänar omkring. 47 miljoner passagerare per år.Det finns också två andra stora flygplatser i New York som (La Guardia och Newark).

Flygplatsen inleddes 1942 och öppnades för civil luftfart 1948. Fram till mordet på president John F. Kennedy i 1963 var det officiella namnet på New York International Airport. Idag kallar flygplatsen oftast korta, JFK Airport.

John F. Kennedy Airport har nio terminaler, men på senare år, ibland en del av dem har stängt för renovering. Detta arbete är nu nästan klar.

Ett antal internationella flygbolag driver ett stort antal reguljära flygningar till destinationer över hela världen.

Att ta sig från flygplatsen till de centrala delarna av New York, kan man använda tåg, tunnelbana och buss. De vanliga stadsbussar och flygbussar finns tillgängliga. Dessutom driver speciella flygbussar från flygplatsen till andra destinationer på Manhattan.

Annars kan du använda den gula taxibilar. Limousiner med förare finns också, om du vill lägga pengar på det.

Om du vill hyra en bil i New York, det finns fler möjligheter i John F. Kennedy Airport. Internationella biluthyrningsfirmor som Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz och National är företrädda.

Det finns bara ett hotell på flygplatsen – Ramada Plaza Hotel. Det finns dock flera hotell i flygplatsens samfundet, inklusive Best Western JFK Airport, Comfort Inn JFK, JFK Holiday Inn, Hilton Garden Inn JFK Courtyard by Marriott – alla med gratis transfer till och från flygplatsen.

Offentliga lokaler i form av butiker, restauranger, kaféer och barer är mycket bra på alla terminaler. Om du har problem med fötterna i denna stora flygplats, kan du kontakta en av de många representanter för resenärens Aid. De är lätta att känna igen i sina röda jackor.

Meny