Hyrbil New York

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil New York

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning New York

Hitta det bästa priset på biluthyrning i New York genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i New York. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

New York guide

Biluthyrning New York

Hyrbil New York

New York är landets största stad och ligger i delstaten med samma namn – speciellt vid mynningen av Hudsonfloden. I New York är hem till cirka 8,2 miljoner människor (2011), men tar en hela huvudstadsregionen (som också inkluderar Long Island / Northern New Jersey) är befolkningen ökar i svindlande 19 miljoner.

New York är förmodligen den mest mångkulturella staden i världen – en smältdegel av många kulturella traditioner. Det grundades som den holländska koloniala staden i 1626 under namnet Nieuw Amsterdam , och fick sitt nuvarande namn 1664.En kort period (1789-1790) var New Yorks huvudstad – men tog ingen ställning som USA: s största stad fram till 1810. Från det att staden gick igenom en snabb tillväxt – inte minst på grund av öppnandet av Erie kanal i 1825. Detta gav en viktig länk till “The Great Lakes” – och ledde till New York utvecklats till Nordamerikas största hamnstad. Invandrare från hela världen strömmade gradvis.

New York är uppdelad i fem distrikt, som kallas “stadsdelar”. Den centrala staden är Manhattan, som är centrum för den ursprungliga staden. Det ligger på en ö mellan Hudsonfloden och East River. Öster om Manhattan är fastlandet Bronx distrikt, medan de västra förorterna av Queens och Brooklyn är på Long Island. Den femte distriktet är Staten Island.

Manhattan är fortfarande New Yorks administrativa och ekonomiska centrum, och är indelad i tre “zoner”: Downtown, Midtown och Uptown.Gate mönster liknar ett rutnät, och alla gator har bara numrerat namn (1st Street, etc). Det enda som bryter den symmetriska mönstret, den berömda Broadway – som snett uppåt från Battery Park på södra Manhattan. Anledningen till denna paus är att Broadway var ursprungligen en gammal landsväg.

Attraktionerna i New York är så många att det är här bara för att nämna några. Staden har några av Nordamerikas viktigaste konstmuseer. Den främsta av dessa är “Metropolitan Museum of Art”, “Museum of Modern Art”, “Guggenheim-museet”, “New Museum of Contemporary Art”, “Frick Collection” och “Museum of Primitive Art”. Andra noterbara kulturinstitutioner, New York Philharmonic Orchestra, Metropolitan Opera och New York City Ballet.

Annars Frihetsgudinnan – Frihetsgudinnan – vid infarten till staden, en av världens mest fotograferade sevärdheter. Det släpptes som en officiell gåva från   Frankrike , var och avtäcktes 1886.Dessutom är 381 meter höga skyskrapa Empire State Building en av de mest populära sevärdheterna i metropolen. Om antennen på toppen ingår, tornar högsta punkten i mer än 440 meter över marken.

Och som New York shoppingstad kan erbjuda nästan allt.

Närmaste internationella flygplats är John F. Kennedy (JFK) Airport , som ligger i stadsdelen Queens.Det finns också två större flygplatser i New York-området: La Guardia och Newark.

Meny