Hyrbil Split

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Kroatien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Split

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Split

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Split genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Split. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Split guide

Biluthyrning Split

Hyrbil Split

Den kuststaden Split ligger i sydvästra Kroatien, vid Adriatiska havet, och har 211.000 invånare (2011).Staden är belägen i provinsen Dalmatien, och är en känd turist-och hamnen.

Split är den ekonomiska och administrativa centrum i regionen, och är också en viktig knutpunkt. Från hamnen i Split färjor till sådana Dubrovnik, Rijeka, Pescara och Anacona.

Staden grundades 200-talet, och är nu känd för att vara Kroatiens kulturella centrum. Det finns många historiska och kulturella sevärdheter i Split, och den gamla staden är en UNESCO: s världsarvslista.

Den gamla staden Diocletianus palats, som är en stor turistattraktion. Palatset byggdes av kejsar Diocletianus i början 300-talet, och är en av de mest bevarade romerska byggnader i världen. Palatset mäter 215 x 181 meter.

Även den romersk-katolska Split-katedralen är värt ett besök. Katedralen äldsta delarna av vilket datum från 300s, medan resten av byggnaden är från 1100-talet. Det är möjligt för allmänheten att få upp Domkyrkans torn, och härifrån har du fantastisk utsikt över staden.

Andra populära turistattraktioner i Split stränder, Stadsmuseet, en Sjöfartsmuseet, en djurpark och två arkeologiska museer.

Stadens flygplats – Split flygplats – ligger 24 miles väster om centrum.

Meny