Hyrbil Tromsø

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Tromsø

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Tromsø

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tromsø genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tromsø. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tromsø guide

Biluthyrning Tromsø

Hyrbil Tromsø

Tromsø är, med en befolkning på cirka 66 tusen (2010), Norge 7. största stad.Staden är administrativt centrum i länet Troms, och är främst Tromsö – men även kvarteren Kvaløya och på fastlandet (Kvaløysletta och Tromsdalen).

Tromsø är särskilt känd för midnattssol, norrsken Arctic Cathedral (1965). Sedan 1800-talet har staden också varit känt som ” Paris “, på grund av dess många restauranger och pulserande nattliv.Mer lokalt är känd som en student av världens nordligaste universitet (6000 studenter) – och den spännande science center Polaria. Samiska språk, norrsken forskning, polarforskning, telemedicin, fiske, musik och teknik är de mest omtyckta motiven. Det finns också flera högskolor i staden.

Sedan 2004 har Bay Festival varit ett årligt återkommande musikevenemang. Det kommer att hållas på Telegraph Bay i juli.

Tromsø är en alpin skidåkning krok semesterort, det finns också goda förutsättningar för längdskidåkning i vintersäsongen.

Väderförhållanden i Tromsø är generellt svalt, på gränsen mellan arktiska och tempererade klimat. Golfströmmen har stort inflytande här, och därför inte fryser i schack. Normalt varierar temperaturen mellan -5 och 15 under hela året, med en gennomsnitt i januari på -4 och i juli vid 12.

Det finns polarnatt mellan November 21 och 21 januari och midnattssol mellan 21 maj och 21 juli. Under dessa perioder är skillnaden mellan dag och temperaturer natten mycket liten.

Den närmaste flygplatsen är Tromsø flygplats Langnes, som ligger 3 miles väster om centrum.

Meny